Windows versie 1.1.052 beschikbaar

RENT-is Accommodatie, Windows versie 1.1.052 beschikbaar Versie 1.1.052 biedt volledige ondersteuning voor: koppeling RENT-is-VVV Texel Toeristenbelasting Texel 2009 uitbreiding Extra Items nieuwe rapport mogelijkheden overige verbeteringen  

RENT-is Pages Nu beschikbaar

RENT-is Pages zijn bouwstenen voor een komplete en effectieve website. Zo zijn er pagina's voor reserveringen, accommodatie informatie, Google maps en beschikbaarheid kalenders. Pages brengt nieuwe mogelijkheden, is kosten besparend en de website is altijd up-to-date!

RENT-is Accommodatie PDF Print E-mail

RENT-is Accommodatie is een kompleet verhuursysteem voor kleine en middelgrote logiesvertrekkers. RENT-is Accommodatie biedt uitgebreide mogelijkheden om uw dagelijkse verhuur te optimaliseren door:

  • Tijdsefficient: tijdsbesparing door geintegeerde aanpak
  • Kosteneffectief: doelgericht bestaande en nieuwe gasten benaderen en onderhouden
  • Internet: volledig intergatie met Internet: uw eigen website en andere kanalen
RENT-is Accommodatie
Basis
Windows versie
Internet versie
Uitbreidingen
RENT-is Analyse
Eigenaren module
R=prolongatie
R=Betaling50
RENT-is Infrastructuur Beide RENT-is Accommodatie basis versies (Windows en Internet) maken gebruik van en beheren de data op de centrale RENT-is Infrastructuur. De RENT-is infrastructuur verzorgt de volledige afhandeling van alle verhuur transacties en communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiernaast zijn op de RENT-is infrastructuur een aantal diensten beschikbaar voor het aanleveren en ophalen van data. Hier kan gebruik worden gemaakt van XML middels de RENT-is XML-services of van RENT-is Pages, bouwblokken met informatie over beschikbaarheid en objecten.

De RENT-is infrastructuur is in nagenoeg altijd beschikbaar voor huurder om te reserveren, partner of website om informatie op te halen of af te leveren en voor de verhuurder om zijn reserveringen te verwerken en hiermee zijn verhuurdata te beheren.
 

Contact Info


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.