RENT-is BikeRent PDF Print E-mail

RENT-is BikeRentReserveren via Internet en inzicht in de verhuur

RENT-is BikeRent is ontwikkeld om het verhuurders van fietsen niet alleen eenvoudiger te maken met een snelle en eenvoudige afhandeling van de uitgifte of inname. RENT-is BikeRent geeft ook vooral inzicht waar zich welke fietsen bevinden. Uitbrieding met de Internet module maakt het mogelijk om de fietsen reeds via het Internet te laten reserveren via uw eigen website of een logiesverstrekker die uw fietsen vehuurd.

Inzicht in de beschikbare voorraad

Voor het antwoord op vragen als: waar haal ik nog 8 tandems vandaan, zijn er genoeg damesfietsen voor de groep die nu onverwachts aankomt of waar haal ik die 100 fietsen vandaan voor die groep van volgende week, geeft BikeRent u direct de benodigde informatie. Met BikeRent heeft u van achter uw PC direct inizcht in uw voorraden en op welke plaatsen/depots en concreet beeld van de huidige verhuur.

RENT-is Bike RentReserveren via Internet: van huurders verzekerd!

Afgifte van fietsen is arbeidsintensief en tijdrovend. BikeRent werkt met barcodes welke eenvoudig en snel zijn in te scannen. BikeRent biedt de mogelijkheid dat de huurder voor afgifte zelf zijn gegevens invoert. Dit bespaart dure tijd van uw medewerkers, voorkomt fouten en u kunt zich concentreren op de uitgifte van fietsen terwijl de huurder een gedeelte van het werk doet!

Hiernaast is er de mogelijkheid om vooraf reeds fietsen te laten reserveren via het Internet. Niet alleen tijdsbesparend, geeft u de mogelijkheid de verhuur voor te bereiden en misschien ook belangrijk: de gast heeft reeds voor u gekozen als hij/zij arriveert op plaats van bestemming. Uw collega's hebben het omkijken.

De Internet functionalitiet biedt u tevens de mogelijkheid om uw eigen depots en/of die bij externe te laten reserveren. Wederom een mogelijk om u van de huurders te verzekeren.

Voor meer informatie over het RENT-is BikeRent verzoeken wij u om kontakt op te nemen met RENT-is via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Contact Info


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.